Δραστηριότητα τελευταίας εβδομάδας

Δραστηριότητα τελευταίας εβδομάδας

από Μαρία Σταθούλη -
Αριθμός απαντήσεων: 3

Καλό μεσημέρι. Από τη μέρα που άνοιξε η καινούρια εβδομάδα, προσπαθώ ανεπιτυχώς να ολοκληρώσω τις δραστηριότητες. Το ρομποτάκι περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του και ίσα που προχωράει μια θέση. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως θα συνεχίσω το σεμινάριο κάτω από αυτές τις συνθήκες, αν κάθε φορά χρειάζομαι τόσο χρόνο προσπάθειας, χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως πρέπει να κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου; Μήπως φταίει το laptop που είναι παλιό;γνωρίζει κάποιος/α συνάδελφος πως θα ξεκολλήσω;

Σε απάντηση σε Μαρία Σταθούλη

Re: Δραστηριότητα τελευταίας εβδομάδας

από Ευαγγελία Ρίζου -
Εννοείς έχεις κάνει τις πρώτες και δεν σου πετυχαίνουν οι δύο τελευταίες που έχουμε?γιατί σήμερα κι εγώ δυσκολεύτηκα μόνο στην τελευταία και απλά άλλαξα διαδρομές μέχρι που κατάφερα να κινηθεί εκεί που ήθελα..προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα που θα πρέπει να λυθεί
Σε απάντηση σε Ευαγγελία Ρίζου

από Μαρία Σταθούλη -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ναι δυσκολεύομαι σε όλες τις δραστηριότητες και ιδιαιτέρως στις δραστηριότητες της προηγούμενης εβδομάδας. Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος ή κάποιος επιμορφωτής να μου πει τι θα κάνω; Χρειάζομαι ανατροφοδότηση, όπως έχω π.χ στα etwinning seminars που παρακολουθώ τόσα χρόνια. Αποφεύγω πια να μπαίνω στο σεμινάριο, γιατί δεν έχει νόημα. Αν δεν λάβω οδηγίες, δεν μπορώ να προχωρήσω.
Σε απάντηση σε Μαρία Σταθούλη

από Ελισάβετ Κωνσταντοπούλου -
Aγαπητή συναδέλφισσα ,σας,γράφω το μέιλ μου αν θέλετε να κανουμε μια προσπάθεια μαζι μήπως και μπορέσω να σας βοηθήσω .
elgelen2008@gmail.com
Mε εκτίμηση Ελισάβετ Κωνσταντοπούλου