Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ να ψάχνομαι, επειδή βαρέθηκα να βλέπω συνεχώς τα ίδια όρια και τους ίδιους αγώνες παντού. Στην αρχή έμπαινα σε forums και διάβαζα εμπειρίες άλλων παικτών, γιατί δεν ήθελα να δοκιμάσω κάτι στην τύχη. Με βοήθησε αρκετά να καταλάβω πώς λειτουργούν οι ξένες άδειες και τι πρέπει να προσέχει κάποιος πριν ανοίξει λογαριασμό. Εγώ προσωπικά αυτό που χρησιμοποιώ πιο πολύ για να συγκρίνω επιλογές είναι το ξένες στοιχηματικές εταιρείες και γενικά μου έλυσε πολλές απορίες σχετικά με πλατφόρμες που λειτουργούν εκτός ΕΟΧ αλλά έχουν διεθνή αδειοδότηση. Δεν το λέω σαν διαφήμιση, απλά εκεί βρήκα συγκεντρωμένες αρκετές πληροφορίες χωρίς να ψάχνω δεξιά κι αριστερά. Ειδικά αν κάποιος είναι καινούριος σε αυτό το κομμάτι, καλό είναι να δίνει σημασία όχι μόνο στα bonus αλλά και στο πόσο γρήγορα γίνονται οι πληρωμές και αν υπάρχει σωστή υποστήριξη όταν κολλήσει κάτι. Μου είχε τύχει μία φορά να χρειαστώ επιβεβαίωση στοιχείων και αγχώθηκα γιατί νόμιζα ότι θα τραβήξει μέρες, αλλά τελικά έγινε πιο γρήγορα απ’ όσο περίμενα. Από τότε κρατάω πάντα μικρότερο bankroll και αποφεύγω να κυνηγάω χαμένα γιατί εκεί ξεφεύγει εύκολα η κατάσταση.
Forum