Πρόσθετες πηγές

Αγαπητοί μαθητές, είναι πολύ δύσκολο να μάθεις πώς να γράψεις πολύπλοκο κώδικα και να δημιουργείς θεαματικές εφαρμογές σε μια μικρή πορεία όπως η δική μας. Στόχος μας είναι να σας εμπνεύσουμε και να σας κάνoυμε να αισθάνεστε άνετα και ότι δεν είναι πραγματικά δύσκολο να δημιουργήσετε.

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναθεωρήσετε τις γνώσεις σας, να μάθετε περισσότερα και να γίνετε καλύτεροι. Στους παρακάτω συνδέσμους υπάρχουν μαθήματα που μπορεί να σας φανούν ενδιαφέροντα.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα κινητό τηλέφωνο Android μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής:

  1. Sololearn - Learn Python (Η αγαπημένη μας)Sololearn Python  
  2. Python tutorial
  3. Some extra exercises for Python
  4. Python Shell (πρέπει να το εγκαταστήσετε για να γράψετε και να δοκιμάσετε κώδικα στο κινητό σας τηλέφωνο)


Επίσης, υπάρχει μια εφαρμογή στο Google Play Store με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τη πρόοδό σας.  Η εφαρμογή ονομάζεται Moodle mobile και μπορείτε να την εγκαταστήσετε από αυτόν τον σύνδεσμο. Η διεύθυνση του site είναι elearn.ellak.gr και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής (τη στιγμή που γράφετε αυτή τη σελίδα όλα είναι δωρεάν):

  1. Codeacademy Python Online Course
  2. LearnPython.org
  3. Udacity's Online Python Course
  4. edX Online Python CoursesAn of course if you know something interesting please inform us and we will add it to the resources.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, 5:52 μμ