... Θέματα στο blog σας

Τι είναι ένα θέμα - theme;

Ένα θέμα είναι αυτό που ελέγχει το σχεδιασμό ή την εμφάνιση του ιστοτόπου σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές ή τη διάταξη της σελίδας σας (στήλες κ.λπ.)

Χρησιμοποιώντας τα θέματα διαχωρίζουμε τη δομή / το περιεχόμενο του ιστότοπού μας από την εμφάνιση.

Ρύθμιση του προτιμώμενου θέματος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε θέμα που σας αρέσει. Ωστόσο, για τους σκοπούς αυτής του μαθήματος, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε όλοι το ίδιο θέμα. Εάν συμφωνείτε, κάντε αναζήτηση για να βρείτε το θέμα twenty sixteen και ενεργοποιήστε το. Εξερευνήστε την public view του θέματος.

Η γραμμή πλοήγησης - navigation bar

Η γραμμή πλοήγησης δεν είναι ορατή σε όλα τα θέματα. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε θέμα έχει διαφορετικές θέσεις για αυτήν.

Στο θέμα μας, η γραμμή πλοήγησης είναι ορατή. Ωστόσο, θα δούμε πώς θα μπορούσαμε να την καταστήσουμε ορατό εάν είχαμε ένα διαφορετικό θέμα

Το Primary menu συνήθως εμφανίζει τη γραμμή πλοήγησης προς τα επάνω στη κορυφή της σελίδας και το Social menu προς τα κάτω στο υποσέλιδο.

Σημειώστε ότι μπορείτε να αναδιατάξετε, να αφαιρέσετε και να επανεμφανίσετε μια σελίδα και να δημιουργήσετε υπομενού (υποσελίδες)

Τροποποίηση χρωμάτων και γραμματοσειρών

Μπορούμε να κάνουμε μικρές αλλαγές.

Ταυτότητα - identity ιστοτόπου 

Μπορούμε να τροποποιήσουμε την ταυτότητα του ιστότοπου και να προσθέσουμε μια εικόνα λογότυπου εάν θέλουμε.

Εικόνα επικεφαλίδας - Header image

Μπορούμε να ανεβάσουμε μια εικόνα κεφαλίδας. Αυτό το θέμα λειτουργεί καλύτερα με μια εικόνα με μέγεθος 1200 × 280 εικονοστοιχείων

Άσκηση

Τροποποιήστε το θέμα σας:

  • Χρωματιστά
  • Γραμματοσειρές
  • Εικόνα κεφαλίδας (προαιρετικό)