Παιχνίδι με χρώματα

Παιχνίδι με χρώματα

by Μαρία Σταθούλη -
Number of replies: 2

Καλησπέρα σας! Εγκατέστησα το πρόγραμμα, όπως μας πρότεινε η κυρία Ανθή Ζήση, αλλά από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Δεν μετακινείται και δεν πηγαίνει στο κίτρινο τρίγωνο. Θα βοηθούσε πολύ αν μας έστελναν οπτικοποιημένα σε βίντεο, τα βήματα της κάθε εργασίας που μας αναθέτουν.Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει;

In reply to Μαρία Σταθούλη

Re: Παιχνίδι με χρώματα

by Γεωργία Σακελλαροπούλου -

Καλησπέρα.Εγώ έκανα το εξής.Πρώτα άνοιξα το σχήματα και μετά το fosdsbot σε μια οθόνη(δίπλα το ένα στο άλλο).Μετά πριν κάνω κάτι οτιδήποτε άλλο πάτησα το play (ψηλά στη σελίδα στα σχήματα) για να αρχίσει να τρέχει.Εκει πρέπει να κοιτάξεις αν λέει στο κείμενο επιλεγμένο αντικείμενο 1.Αν λέει  μηδέν τότε κάνε κλικ επάνω στο εικονίδιο του fossbot μέσα στο τετράγωνο με τα σχήματα.Μετά έφτιαξα τον κώδικα δίπλα και πάτησα το play και εκεί  Έγραψε το μήνυμα " ο κώδικας τρέχει με επιτυχία". Δεν έκλεισα το μήνυμα αυτο. Κοιτώντας  μετά το ρομποτ  το είδα ως εκ θάυματος να κινείται..Το τελικό παραδοτέο που έστειλα στο ανεβάζω να το δεις ελπίζω να σε βοηθήσει.Ειναι για την δεύτερη άσκηση.Αν αντιμετωπίσει πρόβλημα με το ότι γέρνει λίγο το ρομποτ δες στο forum πως θα το αντιμετωπίσεις Δεν το θυμάμαι τώρα αλλά είναι απλό.

Attachment Screenshot-_5_.jpg
In reply to Γεωργία Σακελλαροπούλου

Re: Παιχνίδι με χρώματα

by Μαρία Σταθούλη -
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Οι οδηγίες που μας δίνουν δε βοηθάνε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε πολύ χρόνο, σε κάτι που αν είχαμε λάβει τις κατάλληλες οδηγίες, θα το διεκπεραιώναμε συντομότερα.