Які студентські програми Study Academy вам сподобалися найбільше і чому?

Які студентські програми Study Academy вам сподобалися найбільше і чому?

by tommy cooper -
Number of replies: 2

Привіт усім. Зараз активно думаю про навчання за кордоном і трохи гублюся в виборі програм. Раніше мав досвід коротких мовних курсів у Польщі — було корисно, але дуже інтенсивно і без підтримки після приїзду. Тепер дивлюся на програми від Study Academy і хочу зрозуміти, що реально працює на практиці. Цікавить не реклама, а живий досвід: що вам реально зайшло, де було комфортно вчитись і адаптуватися, і чому саме цей варіант обрали. 

In reply to tommy cooper

Re: Які студентські програми Study Academy вам сподобалися найбільше і чому?

by joy joy -
У мене був досвід з підготовчою програмою перед вступом, і чесно — це зняло купу стресу. Найбільше сподобалось, що допомагали не тільки з документами, а й пояснювали побутові речі: як з житлом, банком, транспортом. Я довго сумнівався, але коли почитав відгуки і порівняв формати, зрозумів, що мені підходить саме такий підхід. Якщо коротко, то через  курси з англійської мови  я знайшов програму, де все поетапно і без хаосу. Мова підтягнулась, і вже на навчанні було набагато легше спілкуватися з викладачами та одногрупниками.
In reply to joy joy

Re: Які студентські програми Study Academy вам сподобалися найбільше і чому?

by ron swon -
Загалом цікаво спостерігати, як люди зараз підходять до вибору освіти більш усвідомлено. Багато хто вже не женеться просто за дипломом, а дивиться на умови, підтримку, середовище. Помітив, що особливо цінують ті варіанти, де є реальна допомога з адаптацією, а не лише формальні лекції. Мабуть, це логічно, бо переїзд і навчання — це завжди купа дрібних нюансів, про які не думаєш заздалегідь.