Meni se sve desilo iz čiste radoznalosti, sedeo sam kući posle posla, listao telefon i video da par ljudi iz ekipe stalno komentariše neke “letove” i padove, nisam imao pojma o čemu pričaju. Kad sam prvi put otvorio igru, delovalo mi je previše jednostavno da bi bilo zanimljivo, ali čim sam stavio mali ulog i video kako multiplikator skače, uhvati te neka čudna napetost. Prvi put sam ispao jer sam čekao još pola sekunde, drugi put sam izašao previše rano i nervirao se bez veze. Posle par večeri sam shvatio da nije stvar u brzini prsta nego u glavi, jer ako uđeš nervozan ili sa željom da se “izvučeš”, skoro uvek završiš lošije nego što si planirao. Sad ulazim opuštenije, nekad samo gledam runde bez igranja, čisto da se iskuliram.
In reply to Thukk Serien
Re: Između klika i pada – kako ljudi preživljavaju ove letove
by Evan Duke -
Kod mene je put bio malo duži jer sam u početku mislio da postoji neka fora koju samo treba otkriti, kao da posmatranjem možeš da predvidiš kad će se sve završiti. Vremenom sam prihvatio da nema tog savršenog trenutka i da se sve svodi na procenu rizika i ličnu disciplinu. Ono što mi je pomoglo jeste da pre svake sesije sebi odredim okvir, koliko igram i kad prestajem, bez obzira da li ide dobro ili loše. Kad sam se zbunio oko opcija koje postoje, tipa automatski izlaz ili dva paralelna uloga u istoj rundi, vraćao sam se na 1xbet chicken road jer mi služi kao lični podsetnik kako sve funkcioniše i šta mogu da uključim ili isključim, ništa više od toga. Iz mog iskustva, najgora greška je slušati druge tokom igre, pogotovo kad krene čat i svi viču “sad ide visoko”, jer tada lako zaboraviš svoj plan. Imao sam dane kad sam izašao sa malim plusom samo zato što sam se držao ranijih izlaza i nisam jurio velike brojeve, a imao sam i dane kad sam izgubio jer sam hteo više nego što je realno. Još jedna stvar koju sam naučio jeste da pauze prave ogromnu razliku, čak i kratke, jer kad se vratiš posle deset minuta, gledaš sve hladnije i manje emotivno. Ne verujem u strategije koje obećavaju sigurnu dobit, ali verujem u to da mirna glava i jasna granica čuvaju i živce i budžet.
In reply to Evan Duke
Re: Između klika i pada – kako ljudi preživljavaju ove letove
by Tobias Dorian -
Zanimljivo je kako neizvesnost ume da povuče čoveka, par sekundi ti srce lupa, pa onda ili olakšanje ili razočaranje, bez sredine. U takvim situacijama lako se zaboravi da su slučajnost i sreća glavni faktori, a da prevelika očekivanja samo povećavaju pritisak. Možda je najvažnije prepoznati trenutak kad uzbuđenje prelazi u napetost i tada napraviti korak unazad, jer ništa dobro ne dolazi iz odluka donetih na ivici živaca