Я випадково натрапила на цей бренд, коли шукала щось базове на роботу, бо весь мій гардероб або надто домашній, або занадто яскравий, і нічого не підходило для повсякденного стилю. Спершу думала, що це буде ще один бренд, де все гарно на фото, але в реальності тканина погана і не сидить нормально. Замовила першу річ просто щоб перевірити, і була приємно здивована: тканина м’яка, річ сидить добре і не втратила форму після першого прання. Потім взяла ще кілька базових речей і помітила, що їх реально можна комбінувати між собою, а вони виглядають акуратно і стильнo. Тепер часто заходжу подивитися новинки, бо бренд додає цікаві зручні речі, які підходять під різні образи і не виглядають дешево.
У мене трохи схожа історія, я довго шукала бренди, де якість відповідає ціні і речі не виглядають дешево. Натрапила на інтернет-магазин 25 Юніон і спершу просто переглянула асортимент. Потім замовила базову сукню і топ, щоб перевірити посадку і тканину. Обидві речі відразу стали одними з найзручніших у гардеробі: тканина приємна, нічого не стирчить і після прання все виглядає так само. Ще мені подобається, що бренд молодий, український, і все роблять самі, а не просто перепродують. Це додає довіри, бо видно, що речі продумані і підлаштовані під реальне життя. Зараз іноді заходжу на сайт просто подивитися нові колекції, навіть якщо нічого не планую купувати, бо цікаво, як вони розвиваються. І загалом речі легко поєднувати між собою, що економить час при складанні гардеробу.