Ημέρες και ώρες μαθημάτων

Ημέρες και ώρες μαθημάτων

by ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΗΣ -
Number of replies: 5

Παρακαλώ μηπως γνωρζει κάποιος/α  τις ώρες και τις ημερες των μαθημάτων;  Ρωτάω διότι προεκυψαν κάποιες απογευματινές υποχρεωσεις οπότε εάν δεν βολεύουν οι ώρες δεν θα ήθελα να στερησω από κάποιον/α άλλο/η το σεμινάριο, ευχαριστώ.

In reply to ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΗΣ

Απάντ: Ημέρες και ώρες μαθημάτων

by ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ -
Καλησπέρα σας. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν ημέρες και ώρες, καθώς πρόκειται για ασύγχρονο πρόγραμμα επιμόρφωσης. Ο δικός μου ρόλος ως εκπαιδευτή είναι όσο μπορώ να σας υποστηρίξω στην προσπάθεια σας.
In reply to ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ

Re: Απάντ: Ημέρες και ώρες μαθημάτων

by ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΗΣ -
Για να καταλάβω, θα γίνουν έστω κάποιες συναντησεις σε συγκεκριμένες ώρες για υποστηριξη; Ή υποστήριξη θα είναι ατομική μετά από κάποιες αποριες;
In reply to ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ

Re: Απάντ: Ημέρες και ώρες μαθημάτων

by Ελένη Μυρωνίδου -
Γνωρίζετε, φαντάζομαι πως ναι, ποια θα είναι η διάρκεια του Σεμιναρίου και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα δοθεί η βεβαίωση παρακολούθησης; Ευχαριστώ!
In reply to Ελένη Μυρωνίδου

Απάντ: Re: Απάντ: Ημέρες και ώρες μαθημάτων

by ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ -
Σε σχέση με την υποστήριξη, η συνεργασία μας μπορεί να γίνεται τόσο ασύγχρονα δηλαδή μέσα από το φόρουμ, όσο και σύγχρονα. Εκτιμώ ότι κάποια σύγχρονη επικοινωνία θα έχει νόημα μόνο στις ενότητες από 3 Ιανουαρίου και έπειτα που ξεκινάει το προγραμματιστικό κομμάτι. Σε σχέση με τις προϋποθέσεις για την λήψη της βεβαίωσης. Η προϋπόθεση είναι η επιτυχής υποβολή του 70% των δραστηριοτήτων που θα σας ανατεθούν.
In reply to ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΗΣ

Απάντ: Ημέρες και ώρες μαθημάτων

by ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ -
Θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο "νήμα" για να δώσω τις παρακάτω πληροφορίες:
Όπως οι περισσότεροι καταλάβατε, κάθε βδομάδα (κάθε Δευτέρα) θα "ξεκλειδώνει" και μια νέα ενότητα των μαθημάτων. Σε κάθε ενότητα θα υπάρχουν κάποιες δραστηριότητες που θα πρέπει να υποβάλλετε μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, για τις οποίες θα λαμβάνετε "Βαθμολογία" και πιθανά κάποια ανατροφοδότηση. Για την εβδομαδιαία μελέτη το φόρουμ είναι το κύριο εργαλείο επικοινωνίας μας και αν κριθεί αναγκαίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε και άλλες μεθόδους. Θα ήθελα να παρακαλέσω, επειδή το φόρουμ αυτό θα χρησιμοποιηθεί και για τα επόμενα τμήματα του ίδιου μαθήματος, όταν ένα θέμα υπάρχει ήδη ή κάποιο παραπλήσιο να μην δημιουργούμε νέα θέματα, αλλά να απαντάμε στα ήδη υπάρχοντα. Για παράδειγμα έχουμε δημιουργήσει αρκετά θέματα με το αντικείμενο των ευχών για καλή αρχή :-). Καλό είναι να έχουμε το φόρουμ συμμαζεμένο για να είναι εύκολη και η αναζήτηση των πληροφοριών σε αυτό.