Kiberidman turnirlərində favorit komandanız kimdir və niyə?

Kiberidman turnirlərində favorit komandanız kimdir və niyə?

by Lana Dray -
Number of replies: 2

Mənim favorit komandam "Natus Vincere"dir ("Na'Vi"). Onların "CS:GO"dakı oyunlarını izləmək mənə böyük zövq verir, çünki hər zaman gözlənilməz taktikalardan istifadə edirlər. Xüsusilə də "s1mple" adlı oyunçuları heyranam, o, həqiqətən də dünya səviyyəli bir oyunçudur. Bundan əlavə, "Dota 2" üzrə də yaxşı komandaları var. Maraqlıdır ki, bu komanda haqqında 1xbet rəylər azerbaycan saytında da çox danışırlar. Hesab edirəm ki, "Na'Vi" həm də uzun illərdir kiberidman səhnəsində olduğu üçün bir çox azarkeşin sevimlisidir. Bu komandanın oyunlarını izləyərkən həmişə həyəcanlanıram.

In reply to Lana Dray

Re: Kiberidman turnirlərində favorit komandanız kimdir və niyə?

by Jack Hairlike -
Salam, kiberidman aləminin sakinləri! Mənim üçün həmişə maraqlı olub ki, insanların hansı komandaları sevməsi və bu seçimin arxasında hansı səbəblərin dayanması. Mən də istisna deyiləm və mənim də favorit bir komandam var. Bəs sizin kiberidman turnirlərində ən çox sevdiyiniz və dəstəklədiyiniz komanda hansıdır? Bu komandanı niyə sevirsiniz? Oyun tərzləri xoşunuza gəlir, oyunçularının şəxsiyyəti cəlb edir, yoxsa sadəcə uğurlu tarixləri var? Fikirlərinizi bölüşsəniz, çox sevinərəm.
In reply to Jack Hairlike

Re: Kiberidman turnirlərində favorit komandanız kimdir və niyə?

by Rosa Ctoun -
Kiberidman turnirlərində komandaları dəstəkləmək, adi idman növlərində olduğu kimi, eyni emosiyaları yaşadır. Hər bir komandanın özünəməxsus tarixi, oyun tərzləri və azarkeş bazası var. Bu da kiberidman dünyasını daha da maraqlı və rəngarəng edir. Bəziləri uğurlu komandaları dəstəkləsə də, digərləri daha az tanınan, lakin potensiallı komandalara üstünlük verirlər.