Τους τελευταίους δύο μήνες ξαναμπλέχτηκα με τα online παιχνίδια MMORPG, αν και νόμιζα ότι τα είχα ξεπεράσει πια. Μετά τη δουλειά, μπαίνω το βράδυ για μια-δυο ώρες, για να ξεφύγω από τη ρουτίνα. Εκεί εμφανίζονται μερικές φορές διάφορα μπόνους χωρίς κατάθεση. Μια φορά έχασα εντελώς την έναρξη ενός event, όπου έδιναν καλά in-game αντικείμενα στους αρχάριους. Τώρα ελέγχω ειδικά όλες τις πληροφορίες πριν τα σαββατοκύριακα. Αλλά οι πληροφορίες είναι πάρα πολλές και οι μισοί σύνδεσμοι δεν λειτουργούν πια. Μήπως κάποιος εδώ παρακολουθεί πραγματικά τέτοια μπόνους χωρίς κατάθεση στα MMORPG για την Ελλάδα και γνωρίζει αξιόπιστες πηγές;
Ποιος παρακολουθεί τα μπόνους χωρίς κατάθεση στα MMORPG στην Ελλάδα;
by Vincent Moore -
Number of replies: 2
In reply to Vincent Moore
Re: Ποιος παρακολουθεί τα μπόνους χωρίς κατάθεση στα MMORPG στην Ελλάδα;
by Vincent Moore -
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ψάχνω ιδιαίτερα για προνομιακά μπόνους, απλά δεν μου αρέσει να ξεκινώ ένα παιχνίδι εντελώς από το μηδέν. Όταν σου δίνουν μπόνους, το παιχνίδι γίνεται κάπως πιο διασκεδαστικό και δεν είναι τόσο βαρετό να ανεβαίνεις επίπεδα τις πρώτες μέρες. Έχω έναν φίλο που πάντα βρίσκει πρώτος όλες τις προσφορές, ενώ εγώ τις μαθαίνω εκ των υστέρων. Γι' αυτό θα χαρώ να διαβάσω τις εμπειρίες σας.
In reply to Vincent Moore
Re: Ποιος παρακολουθεί τα μπόνους χωρίς κατάθεση στα MMORPG στην Ελλάδα;
by Ryder Smith -
Α, κι εγώ παίζω αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί να είμαι 28 ετών, αλλά μου αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης. Τι να πω, συνδέεσαι στο διαδίκτυο και παίζεις με άλλους παίκτες. Όσον αφορά το μπόνους χωρίς κατάθεση, ρίξε μια ματιά εδώ https://nodepositbonusesgr.com/ . Έχω ήδη πάρει ένα δωρεάν λουτμποξ. Πιο συχνά παίζω το online παιχνίδι Star Wars: The Old Republic. Το έχεις παίξει; Μου αρέσει η ατμόσφαιρα και οι αποστολές, ειδικά οι ιστορίες. Είναι επίσης ωραίο που, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, υπάρχουν ακόμα πολλοί παίκτες online. Μερικές φορές μπαίνω απλά για να τρέξω λίγο στις τοποθεσίες και να συνομιλήσω στο chat με τους παίκτες. Εσύ τι MMORPG παίζεις συνήθως;