Дивився асортимент нових iPhone для подарунка

Дивився асортимент нових iPhone для подарунка

by Billie Nickelson -
Number of replies: 2

У мене скоро річниця весілля, і цього року вирішив заздалегідь подумати над подарунком, щоб не шукати все в останній момент. Дружина давно користується одним і тим самим телефоном, тому я почав придивлятись до нових моделей Apple. Спочатку просто переглядав різні варіанти в eStore, щоб зрозуміти який зараз взагалі є асортимент у новій серії. Чесно кажучи, давно не стежив за смартфонами настільки уважно, тому для мене багато що було новим. Особливо цікаво було подивитись різні конфігурації iPhone 17 та доступні кольори корпусу. Також звернув увагу на аксесуари, бо якщо вже брати подарунок, то хочеться одразу все продумати. Цікаво, чи хтось ще вибирав новий iPhone саме як подарунок і на що звертав увагу в першу чергу.

In reply to Billie Nickelson

Re: Дивився асортимент нових iPhone для подарунка

by Sia Enko -
У мене була схожа ситуація перед днем народження дружини, тому теж довелося уважно переглядати різні моделі Apple. У якийсь момент перейшов тут, бо хотів подивитись який зараз асортимент iPhone 17 представлений в eStore. Мені сподобалось, що можна швидко переглянути варіанти пам’яті та кольори без довгих пошуків по різних сторінках. Я тоді навіть склав невеликий список моделей, які потенційно могли б підійти як подарунок. Ще було зручно, що поруч одразу можна переглянути чохли та інші аксесуари для нової серії. Для мене це зекономило час, тому що не довелося відкривати окремі категорії на інших сайтах. Якщо вибираєш подарунок, то eStore цілком підходить для того, щоб спокійно ознайомитись із доступними моделями.
In reply to Sia Enko

Re: Дивився асортимент нових iPhone для подарунка

by Kosia Sim -
Коли телефон обирається не для себе, а для когось іншого, процес зазвичай стає набагато довшим і уважнішим. Люди починають дивитись не тільки на характеристики, а й на зовнішній вигляд, пам’ять та загальний асортимент доступних моделей. Я теж помічав, що в eStore багато хто переглядає нові iPhone саме з такою метою. Особливо коли потрібно знайти щось актуальне серед різних конфігурацій однієї серії. До того ж зараз багато хто одразу підбирає аксесуари до смартфона, щоб подарунок був повністю готовим. Через це зручна структура каталогу стає доволі важливою під час вибору. Думаю подібні теми ще довго залишатимуться популярними серед тих, хто придивляється до нових моделей Apple.