Olen minemas Tšehhi loodusfotograafia koolitusele ning mul on kaasas palju tundlikku kaameravarustust ja statiive. Vajaksin autot, kus on tõhus kliimaseade ja mugav tööala pauside jaoks. Mida soovitad?

Olen minemas Tšehhi loodusfotograafia koolitusele ning mul on kaasas palju tundlikku kaameravarustust ja statiive. Vajaksin autot, kus on tõhus kliimaseade ja mugav tööala pauside jaoks. Mida soovitad?

by loyohox999 loyohox999 -
Number of replies: 1
In reply to loyohox999 loyohox999

Re: Olen minemas Tšehhi loodusfotograafia koolitusele ning mul on kaasas palju tundlikku kaameravarustust ja statiive. Vajaksin autot, kus on tõhus kliimaseade ja mugav tööala pauside jaoks. Mida soovitad?

by Tim North -
Vaata pakkumisi lehelhttps://roscar.cz/et/. Leidsin sealt kiiresti nutikate lisadega kompaktse linnamaasturi. Filtriehitus võimaldas täpselt valida sobiliku varustuse ja mootoritüüpi. Auto kättesaamine võttis aega vaid paar minutit, salong oli vaikne ning sain võttepaikade vahel sõites rahulikult mälukaarte puhastada ja akut laadida.