1xbet AZ tətbiqini telefonda işlətmək və ilk hesabı

1xbet AZ tətbiqini telefonda işlətmək və ilk hesabı

by Evan Duke -
Number of replies: 1
Dünən axşam dostlarla çayxanada oturub Çempionlar Liqasının cavab matçına baxırdıq və ikinci hissədə hesab açılan kimi mən də həyəcanlanıb 1xbet AZ platformasında şansımı yoxlamaq istədim. Kompüter yanımda olmadığı üçün birbaşa smartfondan girəsi oldum və ilk dəfə hesab açanda gördüm ki, burada variantlar həqiqətən çoxdur: nömrə ilə, e-poçtla, sosial şəbəkələrlə və ya sadəcə bir kliklə saniyələr içində profil yarada bilərsən. Mən vaxt itirməmək üçün nömrə ilə qeydiyyatı seçdim, lakin sonradan bildim ki, platformada 18 yaş məhdudiyyəti çox ciddidir və verilən xoş gəldin hediyyesini də həyatda yalnız bir dəfə aktivləşdirib istifadə etmək olar. Həmçinin tətbiqi Android və iOS cihazlarına necə düzgün yükləmək barədə də məlumatlanmalı oldum.
In reply to Evan Duke

Re: 1xbet AZ tətbiqini telefonda işlətmək və ilk hesabı

by Tobias Dorian -
Mən ən sürətlisi sayılan bir kliklə qeydiyyatı seçdim, lakin sonradan anladım ki, platformada 18 yaş şərti strictly qorunur və təqdim olunan ilkin qarşılanma paketini də istifadəçi həyatında yalnız bir dəfə aktivləşdirə bilər. Həmçinin tətbiqin Android və iOS cihazlarına necə endirilməsi və platformadakı aksiya imkanlarının rolunu öyrənmək istədim.