Eynilə mənim də ilk addımlarım belə plansız alınmışdı, telefondan daxil olub mərc etmək həqiqətən böyük rahatlıqdır! Mobil proqramın quraşdırılmasına gəlincə, Android işlədənlər faylı rəsmi saytdan APK şəklində endirməli və tənzimləmələrə girib naməlum mənbələrə icazə verib quraşdırmalıdırlar, iPhone istifadəçiləri isə App Store parametrlərində regionu dəyişməklə proqramı tapıb yükləyirlər. Amma mən öz təcrübəmdən sənə bir dost tövsiyəsi verim: hansı üsulla hesab açırsansa aç, ilk imkan olan kimi şəxsi kabinetə daxil olub ad-soyadını, e-poçtunu və nömrəni tam təsdiqlə ki, gələcəkdə uduşları karta çıxaranda vaxt itirməyəsən. Bir də yaddan çıxarma ki, ilkin verilən təklifi sistem strictly yalnız bir dəfə aktivləşdirir, yəni ikinci profil açıb təzədən faydalanmaq istəsəniz, təhlükəsizlik xidməti eyni IP ünvanından girildiyini təsbit edib hesabı donduracaq. Yaş limitinə də tam riayət edirlər, 18 yaşınız tamam olmayıbsa heç vaxtınızı xərcləməyin. Mən özüm də əvvəlcədən bütün şərtləri və 1xbet tam versiya vasitəsilə təqdim olunan imkanları həmin resursdakı məlumatlardan oxuyub öyrənmişdim, orada hər şeyi çox sadə dildə izah ediblər. Əsas odur ki, öz real məlumatlarınla oynayasan və dürüst riayət edəsən, onda heç bir sorun yaşamadan rahat şəkildə istifadə edəcəksən.
Forum