استفاده از آمار و تحلیل‌های زنده برای پیش‌بینی دقیق‌تر بازی‌های فوتبال

استفاده از آمار و تحلیل‌های زنده برای پیش‌بینی دقیق‌تر بازی‌های فوتبال

by Tobias Dorian -
Number of replies: 1

دیروز موقع تماشای دربی با بچه‌های محل، سر آمار مالکیت توپ و تعویض‌های نیمه دوم کلی بحث کردیم و همین باعث شد تصمیم بگیرم خودم دست به کار بشم تا حدس‌هایی که بر اساس روند بازی می‌زدم رو روی یک پلتفرم معتبر تست کنم. دنبال جایی می‌گشتم که آمار لحظه‌ای رو بدون کندی نشون بده و دستم رو برای انتخاب گزینه‌های جزئی باز بذاره که خوشبختانه تنوع بازارهای موجود واقعاً فراتر از انتظاراتم بود.

In reply to Tobias Dorian

Re: استفاده از آمار و تحلیل‌های زنده برای پیش‌بینی دقیق‌تر بازی‌های فوتبال

by Evan Duke -

این بحث‌های داغ سر جزئیات مسابقه رو کاملاً می‌فهمم چون خود من هم دو هفته پیش سر بازی‌های لیگ قهرمانان دقیقاً توی همین موقعیت قرار داشتم و دنبال سامانه‌ای با اطلاعات کامل می‌گشتم. اوایل توی جاهایی کار می‌کردم که فقط گزینه‌های معمولی برد و باخت داشتند و اصلاً امکان نداشت روی ریزه‌کاری‌هایی مثل تعداد ضربات کرنر، کارت‌های زرد یا حتی خطاهای فردی مانور داد، اما وقتی وارد این فضای جدید شدم دیدم تنوع بازارها چقدر چشمگیره و ضرایبی که برای فوتبال ارائه می‌شه واقعاً نسبت به بقیه جاها منصفانه‌تر و رقابتی‌تره. بخش آمار پیش از بازی و داده‌های زنده موقع پخش مسابقه کمک می‌کنه بدون هیجان کاذب و کاملاً منطقی تصمیم بگیری. من خودم برای چک کردن ضرایب و ثبت سریع فرم‌ها همیشه از بخش شرط بندی فوتبال وان ایکس بت استفاده می‌کنم چون سرعت روانی داره و اطلاعات رو دقیق بهت می‌ده. فقط به عنوان یک تجربه دوستانه بهت پیشنهاد می‌کنم قبل از بستن فرم‌های نهایی، حتماً ترکیب رسمی و وضعیت مصدومان دقایق آخر رو چک کنی تا با دید بازتری پیش‌بینی‌ت رو ثبت کنی.