Χαίρετε. Στη συγκεκριμένη ενότητα υπάρχει ένα πρόβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών σε μερικά σημεία της σελίδας. Έχω προσπαθήσει και με mozilla firefox αλλά και microsoft edge αλλά δεν μπορώ δω την εικόνα. Πιθανώς να έχει μετακινηθεί η εικόνα στον server σας. Επίσης στην ενότητα εγκατάστασης του λογισμικού δεν φαίνονται οι φωτογραφίες στο τέλος της σελίδας.
Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ -
Αριθμός απαντήσεων: 8
Σε απάντηση σε ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
Απάντ: Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΑΡΤΖΟΥ -
Καλησπέρα! και σε μένα το ίδιο! Επίσης δεν υπάρχει κάπου το υλικό για τις σκηνές με το fossbot στο νηπιαγωγείο! Στην εργασία με τις ακολουθίες οι ερωτήσεις είναι τέσσερις? Εγώ βλέπω 3!!!
Απάντ: Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από Ιωάννης Ζαβούνης -
Καλησπέρα και σε μένα το ίδιο πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει έστω και με print screen... (αν και νομίζω πως σε όλους το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει)
Σε απάντηση σε Ιωάννης Ζαβούνης
Re: Απάντ: Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από Αικατερίνη Γουναρά -
Καλημέρα. Ουτε εγώ βρίσκω τις σκηνές fossbot στο περιβάλλον copelia
Σε απάντηση σε Αικατερίνη Γουναρά
Απάντ: Re: Απάντ: Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από , Ελευθερία Μαρίνη -
Καλημέρα. Λογικά στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας θα υπάρχει φάκελος copelia. Εκεί είναι οι σκηνές fossbot nipiagwgeio.
Σε απάντηση σε , Ελευθερία Μαρίνη
Re: Απάντ: Re: Απάντ: Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από Αικατερίνη Γουναρά -
ok είναι όντως εκεί. Ευχαριστούμε
Σε απάντηση σε Αικατερίνη Γουναρά
Απάντ: Re: Απάντ: Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡΗ -
Καλησπέρα. Δεν μπορώ να δω καθόλου τις εικόνες ώστε να δω που μπορώ να βρω τις επιλογές για να κάνω τις κινήσεις. Επίσης ενώ βρήκα τις σκηνές του νηπιαγωγείου δε μπορώ να το κάνω το ρομποτάκι να κινηθεί. Αν μπορεί κάποιος να βοηθησει...
Re: Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΑΚΗ -
Καλησπέρα. Και σε μενα το ίδιο πρόβλημα με τα εικονίδια. Συμφωνώ επίσης το ότι, ενώ στην εκφώνηση μιλά για 4 ερωτήσεις εμφανίζονται 3.
Σε απάντηση σε ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΑΚΗ
Απάντ: Re: Πρόβλημα με ενότητα "Το περιβάλλον του προσομοιωτή Coppelia"
από ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΦΛΕΡΗ -
και σε εμένα είναι 3, πιστεύω ότι υπάρχει ένα μικρό λάθος στην εκφώνηση, γίνονται αυτά