SOS

SOS

by Φωτεινή Καϊλάρη -
Number of replies: 6

Με συγχωρείτε, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω πόσοι ακόμα από τους επιμορφούμενους έχουν πρόβλημα με την εγκατάσταση των εφαρμογών, προσωπικά ξόδεψα όλο το μεσημέρι και το απόγευμα, ώστε να κάνω εγκατάσταση και κατάργηση των εφαρμογών και άκρη δεν έβγαλα.. Παρακαλώ να με διαφωτίσει κάποιος αν γίνεται με συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να κινηθεί το ρομποτάκι!! Δεν νομίζω να μπορώ να συνεχίσω διαφορετικά, 

Ευχαριστώ

In reply to Φωτεινή Καϊλάρη

Απάντ: SOS

by Ανθούλα Ζήση -
Καλησπέρα σας!
Εγκαταστήστε αυτό: https://github.com/chronis10/fossbot_simulator/releases/download/v0.4-beta/fossbot_simulator_0_4.exe
In reply to Ανθούλα Ζήση

Απάντ: SOS

by ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗ -
Προσωπικά νομίζω ότι θα το εγκαταλείψω το σεμινάριο γιατί δεν βγάζω άκρη με τα λογισμικά.
In reply to ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗ

Re: Απάντ: SOS

by Μαρίνα Τέρση -
Αγαπητή κυρία Στρατή μην εγκαταλείψετε το σεμινάριο για αυτό το λόγο. Εγώ μετά από υπομονή, γκρίνια και επιμονή τα κατάφερα! Να είναι καλά όλες εδώ στο forum βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό από τις οδηγίες του σεμιναρίου, απλά έλαβα υπόψη σοβαρά τα σχόλια των υπόλοιπων επιμορφώμενων. Χρειάστηκε να κάνω 3 φορες επανεγκατασταση λογω αλλαγης υπολογιστή, δύο φορές ειναι αρκετες και νοίζω απαιτείται.
In reply to ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗ

Re: Απάντ: SOS

by Καλλιόπη Ροδάτου -
Μην τα εγκαταλείψεις. Εδώ είναι όλη η ομάδα να βοηθήσει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το email μου kalirodatou@gmail.com και όπου μπορώ θα σε βοηθήσω.
In reply to Καλλιόπη Ροδάτου

Απάντ: Re: Απάντ: SOS

by ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΦΛΕΡΗ -

Συμφωνώ απόλυτα, μην τα εγκαταλείπεις. Και εγώ είμαι πρόθυμη να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς.  thespieswomen@outlook.com

In reply to ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΦΛΕΡΗ

Re: Απάντ: Re: Απάντ: SOS

by Μαρία Σταυγιανουδάκη -
Ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες οι οποίες προσφέρονται να βοηθήσουν, αλλά πρωτίστως πρέπει να βοηθήσουν οι επιμορφωτές/επιμορφώτριες. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια προχειρότητα. Ίσως θα πρέπει να σταλούν μνμ στους επιμορφωτές/επιμορφώτριες ώστε να επιληφθούν και να δώσουν λύση. Εγώ το έχω κάνει. Καταλαβαίνω απόλυτα τη συναδέλφισσα που θέλει να εγκαταλείψει, δεν είναι δυνατόν να αφιερώνουμε άσκοπα τόσο χρόνο.