ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

by ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ -
Number of replies: 5

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι απαντήσεις στο forum βαθμολογούνται, για τί το ίδιο πρόγραμμα για νηπιαγωγείο έχουν βαθμολογηθεί!

In reply to ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Re: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

by Μαρία Ιωσηφίδου -
Χαίρετε.
Θεωρώ ότι αναφέρεστε στην ενότητα "Θεωρητικά ζητήματα" και στα δύο φόρουμ που περιλαμβάνει. Πράγματι, τα φόρουμ βαθμολογούνται. Παρακαλώ, απευθυνθείτε (είτε με email είτε με μήνυμα μέσω της πλατφόρμας) στον επιμορφωτή/στην επιμορφώτριά σας. Για να βρείτε τον επιμορφωτή σας/την επιμορφώτριά σας επιλέξετε "Participants" στο μενού της εισόδου σας στο μάθημα.
Ευχαριστώ.
In reply to Μαρία Ιωσηφίδου

Re: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

by Αγγελική Νεου -
Καλήμερα και καλή χρονιά.Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον επιμορφωτή/ριά μου.Μπορείτε να μας γράψετε το μειλ που μπορούμε να απευθυνθούμε: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
In reply to Αγγελική Νεου

Απάντ: Re: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

by Θωμάς Δημητρίου -
Καλημέρα κ. Νέου!!! Ονομάζομαι Δημητρίου Θωμάς και εγώ είμαι ο επιμορφωτής σας!!! Εάν υπάρχουν κάποιες εργασίες που δεν έχουν διορθωθεί από τις τελευταίες ημέρες θα διορθωθούν σημερα. Ζητώ συγνώμη για τυχόν καθυστέρηση λίγων ημερών.
In reply to Θωμάς Δημητρίου

Re: Απάντ: Re: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

by Αγγελική Νεου -

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.Καλη συνεχεία να έχουμε ...

In reply to Αγγελική Νεου

Re: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

by Μαρία Ιωσηφίδου -
Χαίρετε.
Δεν έχουν όλοι οι επιμορφούμενοι/ επιμορφούμενες τον ίδιο επιμορφωτή αλλά ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Για να βρείτε τον επιμορφωτή σας/την επιμορφώτριά σας επιλέξετε "Participants" στο μενού της εισόδου σας στο μάθημα. Εκεί βρίσκονται όλα τα μέλη της ομάδας σας καθώς και ο επιμορφωτής σας (ή περιορισμένος διδάσκων). Επιλέγοντας το όνομα θα δείτε και το email.
Καλή συνέχεια...