ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι απαντήσεις στο forum βαθμολογούνται, για τί το ίδιο πρόγραμμα για νηπιαγωγείο έχουν βαθμολογηθεί!
Χαίρετε.
Θεωρώ ότι αναφέρεστε στην ενότητα "Θεωρητικά ζητήματα" και στα δύο φόρουμ που περιλαμβάνει. Πράγματι, τα φόρουμ βαθμολογούνται. Παρακαλώ, απευθυνθείτε (είτε με email είτε με μήνυμα μέσω της πλατφόρμας) στον επιμορφωτή/στην επιμορφώτριά σας. Για να βρείτε τον επιμορφωτή σας/την επιμορφώτριά σας επιλέξετε "Participants" στο μενού της εισόδου σας στο μάθημα.
Ευχαριστώ.
Θεωρώ ότι αναφέρεστε στην ενότητα "Θεωρητικά ζητήματα" και στα δύο φόρουμ που περιλαμβάνει. Πράγματι, τα φόρουμ βαθμολογούνται. Παρακαλώ, απευθυνθείτε (είτε με email είτε με μήνυμα μέσω της πλατφόρμας) στον επιμορφωτή/στην επιμορφώτριά σας. Για να βρείτε τον επιμορφωτή σας/την επιμορφώτριά σας επιλέξετε "Participants" στο μενού της εισόδου σας στο μάθημα.
Ευχαριστώ.
Καλήμερα και καλή χρονιά.Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον επιμορφωτή/ριά μου.Μπορείτε να μας γράψετε το μειλ που μπορούμε να απευθυνθούμε: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλημέρα κ. Νέου!!! Ονομάζομαι Δημητρίου Θωμάς και εγώ είμαι ο επιμορφωτής σας!!! Εάν υπάρχουν κάποιες εργασίες που δεν έχουν διορθωθεί από τις τελευταίες ημέρες θα διορθωθούν σημερα. Ζητώ συγνώμη για τυχόν καθυστέρηση λίγων ημερών.
Σε απάντηση σε Θωμάς Δημητρίου
Re: Απάντ: Re: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM
από Αγγελική Νεου -
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.Καλη συνεχεία να έχουμε ...
Χαίρετε.
Δεν έχουν όλοι οι επιμορφούμενοι/ επιμορφούμενες τον ίδιο επιμορφωτή αλλά ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Για να βρείτε τον επιμορφωτή σας/την επιμορφώτριά σας επιλέξετε "Participants" στο μενού της εισόδου σας στο μάθημα. Εκεί βρίσκονται όλα τα μέλη της ομάδας σας καθώς και ο επιμορφωτής σας (ή περιορισμένος διδάσκων). Επιλέγοντας το όνομα θα δείτε και το email.
Καλή συνέχεια...
Δεν έχουν όλοι οι επιμορφούμενοι/ επιμορφούμενες τον ίδιο επιμορφωτή αλλά ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Για να βρείτε τον επιμορφωτή σας/την επιμορφώτριά σας επιλέξετε "Participants" στο μενού της εισόδου σας στο μάθημα. Εκεί βρίσκονται όλα τα μέλη της ομάδας σας καθώς και ο επιμορφωτής σας (ή περιορισμένος διδάσκων). Επιλέγοντας το όνομα θα δείτε και το email.
Καλή συνέχεια...